Apparaten en accessoires
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)800 g
-
wortelen in stukken (4 cm)700 g
-
groene erwten (vers of diepvries)250 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten30 g
-
eieren2
-
eierdooiers2
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Béchamelsaus
-
boter in stukken40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
verse peterselie fijngehakt, als afwerking½ bos
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
742.5 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Vetten
15.4 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
8.6 g
Koolhydraten
50.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aalsterse Vlaai
1u.
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Spaanse brunch
1u. 15min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Geen beoordelingen
Oranje gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Geel gekleurde eieren
55min
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min
Snelle chocolade amandel fudge
Geen beoordelingen
Griekse varkensstoofpot
45min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Spaanse risotto
40min
Preiquiche
1u. 45min